Om butiken

Om Oss

Oss hittar du i Mariebergs handelsområde strax söder om Örebro. Butiken är på knappt 700 kvm och till brädden fylld med cyklar och cykeltillbehör. Hos BikeNation Örebro kan du hitta det mesta inom cykel och om du söker något vi inte har så letar vi reda på det åt dig. Service, kunskap och flexibilitet är vad du kan förvänta dig av oss. Vill du ha cykeln hemskickad, då levererar vi. Vill du ha cykeln ombyggd, då bygger vi om. Vill du förvara cykeln tills du har möjlighet att ta hem den, då förvarar vi. Vi anstränger oss gärna lite extra för din skull.

Vår vision


Vår ambition är att vara förstahandsvalet bland cykelbutiker, både i den fysiska butiken och på webben. Vår styrka är klassiska cyklar, både för barn och vuxen. Vår målsättning är att det hos oss alltid ska gå att hitta en klassisk cykel som passar just dig.
Vi satsar också på att vara det självklara valet om man är hobby-motionär och tänker köra vätternrundan eller cykelvasan. Hos oss ska du kunna hitta MTB:er, racer och hybrider i bra kvalitet från kända märken. Totalt i butiken finns det 300 varianter på cykel.

Historia


Butiken öppnade 1992 och tillhörde då butikskedjan Sportex. Även om Sportex hade ett fullt sportsortiment och även kläder och skor så var det cykel som var Sportex ledord och det gällde framförallt butiken i Örebro. I början av 2011 köptes Sportex upp av Team Sportia och Sportex butiker konverterades till antingen Team Sportia eller BikePartner. I vårt fall föll sig valet ganska naturligt då Sportex Örebro i första hand var en cykelbutik och man tog nu steget fullt ut och satsade enbart på cykel. Den 1 mars 2011 slog därmed Bikepartner Örebro upp sina portar. Butiken är privatägd men ansluten till BikePartner.


Mars 2019 skedde nästa stora förändring. BikePartner Örebro bytte då namn till BikeNation Örebro, en vidareutveckling av BikePartner-konceptet. Vi har samma ägare, är samma glada gäng och ger ännu bättre service än förut!

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
.

 

BikeNation Örebro | Kundvägen 4 | SE-70236 Örebro| +46 19 22 33 99| http://www.bikenationorebro.se | butik@bikenationorebro.se