Lådcykel

Lastcykel, lådcykel, cargobike....kärt barn har många namn. Det är cyklar utformade för allt ifrån transport, försäljning, caféverksamhet, skjuts av barn eller hundar. Vi säljer lådcyklar från Cargobike, Centurion och Gazelle.

Cargobike:
När du väljer Cargobike får du en cykel som är testad i över tio år i vårt Skandinaviska klimat. De är störst i Sverige på lådcyklar och hävdar själva att de står för Sveriges tryggaste lådcykelköp. Cargobike är ett av få cykelföretag i Europa som låtit det oberoende testorganet TüV kvalitetstesta sina lådcyklar.

Gazelle:
Cykeln är en viktig del av vardagslivet för människor i Nederländerna. I 130 år har Gazelle skapat cyklar som passar perfekt för detta: så lätta, högkvalitativa och bekväma som möjligt. Dessutom strävar vi ständigt efter att göra vår design smartare och vår teknik ännu mer nyskapande. Beprövad kvalitet, modern lyx: du kommer absolut att väcka uppmärksamhet med en Gazelle-cykel!

Centurion:
Funktionalitet och design har varit Centurions riktmärke sedan 1980-talet. Dämpad skönhet i designspråket ihop med kvalitetskomponenter är Centurions enkla recept. Den nordiska tonen i en Centurion känns som en djup harmoni mellan design och funktion, som är vigd att leverera högt bruksvärde för ägaren. Centurion-cyklar är stabila vardagscyklar som är gjorda för att skapa komfort, snabbhet och elementär glädje för den kvalitetsmedvetna cyklisten.

Classic Electric Hydraulic
32.995 kr
Cargobike DeLight
42.995 kr
E Street
49.995 kr

E Street

Centurion
Makki Load
54.999 kr

Makki Load

Gazelle

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
.

 

BikeNation Örebro | Kundvägen 4 | SE-70236 Örebro| +46 19 22 33 99| http://www.bikenationorebro.se | butik@bikenationorebro.se