Service & Verkstad


Fri service i 5 år

På BikeNation Örebro har du alltid 5 års fri service på din cykel. Året runt och hur många gånger som helst. Servicen omfattar kontroll och justering av bromsar, växlar, däck, nav, vev- och styrlager. Även mer omfattande arbeten såsom byte av vevparti/drivlina, styrlager/vevlager och hjulriktning ingår i din fria service. Naturligtvis ingår även byte av däck och/eller slang i servicen. Vi avslutar alltid med en allmän kontroll av cykelns kondition. Justering/montering av reservdelar och extrautrustning ingår endast om de är inköpta hos BikeNation Örebro. Den fria servicen omfattar inte reservdelar, i det fall något måste bytas ut. Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut. Vid inlämning ska läsbart kvitto kunna uppvisas.Observera!

Cykeln ska vid inlämnande vara rengjord. Är cykeln för smutsig för att service ska kunna utföras uttages en rengöringsavgift om 600 kr/h. Den fria servicen gäller enbart cyklar inköpta hos BikeNation Örebro och enbart hos BikeNation Örebro. Fri service gäller inte gaffelservice, navservice, motorservice, hjulombyggnad eller rambyten.Serviceavtal

För dig som inte köpt din cykel hos oss erbjuder vi ett serviceavtal. Villkoren är precis som för Fri service och för detta betalar man en engångskostnad om 3999 kr/cykel. Välkommen in till oss om du behöver mer information.

Hur fungerar det?

Vår verkstad har från och med 1 mars 2019 enbart tidsbokning  och du bokar enklast en tid genom att ringa oss på 019-223399. Naturligtvis kan du även boka tid i verkstaden genom att besöka butiken. Vi tar inte emot tidsbokningar via e-post eller Facebook. Vid tidsbokning lämnar du in cykeln dagen innan eller på morgonen och kan hämta ut den senare under dagen (under förutsättning att alla reservdelar finns hemma). 


Reparationer

Behöver du dämparservice eller är din cykel inte köpt hos oss?

Har du fått punktering eller har växelreglaget gått sönder?

I vår verkstad kan vi göra allt från byte av slang till navrenoveringar. En förutsättning är dock att vi har tillgång till reservdelar. En del reservdelar är märkesspecifika. Om din cykel är av ett märke som vi inte säljer kan det därför vara en god idé att kontrollera med oss innan om vi kan få fram rätt delar till din cykel.

Det är även vår verkstad som utför garantireparationer, så skulle du få problem med din cykel är hjälpen aldrig långt borta. På grund av platsbrist så ansvarar vi för cykeln i max 30 dagar efter inlämingsdatum.

När det gäller elcyklar så ska batteri, laddare och nycklar alltid medtagas vid inlämnandet. Det gäller service, däckbyte och reparationer. Om inte detta finns med så kan vi neka att ta emot cykeln.Service av framgafflar och dämpare

Vi är auktoriserade servicecenter för Rockshox och Fox. Vår kunniga personal utför service på både framgafflar och dämpare av dessa märken. De flesta dämpare och framgafflar bör servas med ett intervall på 125h. Tänk även på att en välservad dämpare både håller längre och fungerar bättre. Gaffelservice ingår inte i fri service.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
.

 

BikeNation Örebro | Kundvägen 4 | SE-70236 Örebro| +46 19 22 33 99| http://www.bikenationorebro.se | butik@bikenationorebro.se